Jedox - Enterprise Performance Management & Business Intelligence software.
Enterprise Performance Management & BI software.
EPM software
Phone  +31-346769047

Jedox - Corporate Performance Management


BI & CPM met Jedox: De onmisbare schakel tussen strategie en uitvoering!


Jedox werkt op desktop, tablet en zelfs op smartphones

Inzichten en beslissingen direct omzetten in actie? Met Jedox haalt u dé beste oplossing in huis voor planning-, forecasting- en budgettering. Naadloos geïntegreerd met Business Intelligence.

Meer weten over Jedox? Klanten die al met Jedox werken ➜


Op deze site vindt u veel informatie over Jedox Performance Management software. Alle informatie op deze website wordt u aangeboden in het Nederlands door Celcus BV. Celcus is Jedox Certified Platinum Partner in de hele Benelux sinds 2010. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis met talloze Jedox-toepassingen. In de Benelux zijn wij het kenniscentrum voor Jedox technologie. U kunt ook bij Celcus terecht voor gecertificeerde Jedox trainingen en ondersteuning. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd vrijblijvend benaderen.

Jedox is op Web-technologie gebaseerde Corporate Performance Management software. U kunt hiermee uw historische feiten combineren met de toekomst! Dit betekent dat u niet alleen kunt rapporteren over uw prestaties, maar ook budgetteren, (rolling) forecasten en what if analyses uitvoeren. Doordat Jedox een krachtige rekenengine heeft kunt u Sales, Inkoop of zelfs Operations als PxQ, kostprijzen en andere berekeningen. Jedox kan dit real-time doorrekenen in bijvoorbeeld het budget van uw Verlies- en Winstrekening of Balans prognose.
Jedox demo bij u op locatie? 100% vrijblijvend!
  (0346) 76 90 47
Alle vormen van planning in Jedox sluiten naadloos op elkaar aan. Door toepassing van workflow kunt u processen controleren en de voortgang bewaken. U kunt eenvoudig zelf webbased formulieren, rapportages en KPI Dashboards maken zonder programmeren of veel technische kennis. Naast webtoegang (in de cloud of on-premise) heeft Jedox ook een Excel-, Word- en een Powerpoint-connector.

Past Jedox ook in mijn situatie?

Jedox is een geïntegreerd business intelligence & performance management platform. het kan ingezet worden voor het inlezen van brongegevens tot en met dashboarding en handmatige invoer op het web of uw mobiel. Het integreert niet alleen met willekeurige bronsystemen maar kan ook geïntegreerd worden met uw huidige datawarehouse, uw huidige BI tools, Excel, Word, Powerpoint en zelfs websites en apps voeden voor publicatiedoeleinden.

 • koppel op een willekeurig bronsysteem

 • Koppel op uw bestaande datawarehouse

 • Koppel op CSV en Excel bestanden

 • Integreer met dashboarding tools zoals Qlikview en Qliksence

 • Integreer met uw bestaande authenticatie & beveiliging

 • Gebruik public cloud, private cloud of on-premise


 • Integreert workflow en audit trail

 • Biedt dashboarding met drill-through en drill-down

 • Enorme rekenkracht en statistiek

 • ETL voor gegevens schonen, checken en transformeren

 • Handmatige invoer: cijfers en tekst

 • Disclosure Management

Jedox is een logische keuze als u zich weer wilt concentreren op rapporteren en analyseren in plaats van op het verzamelen, controleren en consolideren van gegevens.

Jedox meest laagdrempelig en gebruiksvriendelijk in BARC Planning Survey 2019!


Jedox scores BARC Planning Survey 2019


Jedox scoort de afgelopen jaren steevast een absolute top positie in de Business Application Research Centre Survey (BARC Survey). De BARC Survey is de grootste onafhankelijke analist van corporate performance management tools ter wereld. Aan de survey doen jaarlijks duizenden eindgebruikers mee. In 2013 is Jedox door Gartner uitgeroepen tot Cool Vendor of the Year en in 2016 is het als één van de 16 performance management platforms opgenomen in hun zogenaamde ‘magic quadrant’. Howard Dresner Advisory heeft Jedox in 2019 ook uitgeroepen tot één van de beste BI/ performance management tools op de markt. Eén van de conclusies is dat Jedox in alle opzichten beter scoort dan het gemiddelde van alle mogelijke functionaliteit waarop alle tools zijn beoordeeld!
Lees hier ons blog met de belangrijkste resultaten.

Hoe kunnen wij u concreet helpen?