Jedox - Enterprise Performance Management & Business Intelligence software.
Enterprise Performance Management & BI software.
EPM software
Phone  +31-346769047

Celcus is dé Jedox partner in de Benelux!


Persoonlijk kennismaken en gratis demo van alle mogelijkheden van Jedox?

Bel ons gerust of maak een afspraak voor een kop koffie.


Bel: (0346) 769 047 Plan een afspraak ➜

Partner
Platinum Jedox Partner: Celcus B.V.
Street
Amersfoortsestraat 15
Postcode
3769 AD
Office
SoesterbergU kunt bij ons terecht voor professionele Jedox ondersteuning


Wij bieden een compleet aanbod van diensten ter ondersteuning bij het gebruik en beheer van al uw Jedox performance management applicaties. Een combinatie van alle mogelijkheden stelt u in staat uw hardware, software en het bijbehorende technische en functionele beheer volledig te laten ondersteunen door Celcus. De keuze is aan u. U kunt er ook voor kiezen gebruik te maken van onze gecertificeerde trainingen en vooral veel zelf te doen.

Helpdesk
Jedox Helpdesk
De Celcus helpdesk is voor iedereen bereikbaar voor vragen over Jedox en onze dienstverlening. Er is vrijwel altijd iemand aanwezig tijdens kantooruren voor ondersteuning op telefoonnummer +31 34 6769047. Voor vragen en Nederlandstalige ondersteuning kunt u ons ook per e-mail bereiken via .


Cloud ondersteuning
Jedox Cloud
Cloud Services bestaan uit advies, de realisatie en het beheer van een hardware omgeving die u ter beschikking wordt gesteld via het internet. Dit betreft de Jedox Cloud maar ook een Private Cloud met Jedox. Op deze wijze hoeft u geen eigenaar meer te zijn van de gebruikte hardware. Wij beheren de complete externe ICT infrastructuur waarop uw oplossingen draaien. De details van deze infrastructuur worden aan het oog onttrokken en gebruikers beschikken over een “eigen”, in omvang en mogelijkheden schaalbare, virtuele infrastructuur. U hoeft zelfs niets te installeren op uw eigen omgeving want onze oplossingen zijn allemaal een ‘zero footprint’. U kunt ervoor kiezen Celcus uw applicatie te laten hosten inclusief technisch beheer, back-ups, encryptie en dergelijke. Jedox draait ook in de Public cloud of on-premise (bij u op locatie).


Service Level Agreement
Jedox SLA
Celcus biedt Jedox klanten de mogelijkheid om het onderhoud van hun oplossingen uit te besteden. Het onderhoud van applicaties wordt vastgelegd door middel van een Service Level Agreement (SLA). Gekozen kan worden tussen een aantal ‘levels’. De keuzes die Celcus maakt ten aanzien van de onderliggende techniek zijn voor een groot deel geënt op het beginsel dat klanten in hoge mate zelf hun applicaties kunnen onderhouden. De beheersing van de ‘techniek’ wordt tot een minimum beperkt. Uitbesteding van beheer zal met name ingegeven worden door de geboden zekerheid bij bedrijfskritische applicaties.

Jedox aanbod en mogelijkheden bespreken?
  (0346) 76 90 47


Celcus is de bekroonde Jedox partner in de Benelux!

Jedox Partner Award 2013
Celcus is Jedox Partner of the Year 2013 Benelux.
Jedox Partner Award 2015
Celcus is bekroond als Jedox Partner of the Year Benelux 2015.
Jedox Partner Award 2018
Celcus is Jedox Solution Partner of the Year 2018 BeNeLux.