Jedox - Enterprise Performance Management & Business Intelligence software.
Enterprise Performance Management & BI software.
EPM software
Phone  +31-346769047

Geef uw bestaande BI-tool een boost!


Lanceer uw organisatie vooruit met Jedox als aanvulling op Qlik!

Jedox +Combineer de beste tools van Business Intelligence en Enterprise Performance Management.
Eén geïntegreerde naadloze oplossing voor analyse, planning en forecasting.


Een goede basis met Business Intelligence
U krijgt met uw bestaande BI-tools inzicht in prestaties van uw hele bedrijf. Deze inzichten zorgen dat u informatie krijgt over . Hiermee bent u in staat om hiermee verstandige beslissingen te nemen. Dit noemen wij Business Intelligence (vaak afgekort tot BI) en is hét fundament waarop u verder kunt bouwen voor de toekomst.

Informatie omzetten in actie: effectief sturen
Kennis vergaard met behulp BI-tools is alleen waardevol als dit leidt tot het verbeteren van beslisprocessen en prestaties. Nadat u een solide basis heeft gelegd met behulp van Business Intelligence is een volgende stap om acties uit te zetten voor verbetering. Op basis historische informatie wilt u processen verbeteren en uw organisatie (bij)sturen. Met behulp van Performance Management tools kijkt u vooruit. Hierbij is het belangrijk eenvoudig verwachtingen met elkaar te delen: plannen maken, begrotingen per kosteplaats op te stellen en continue te verbeteren met behulp van halfjaarlijkse of kwartaal-prognoses.
Benieuwd naar Jedox en Qlik? Maak een afspraak!
  (0346) 76 90 47

Eén naadloze oplossing met Qlik & Jedox?
Qlik is de marktleider in Business Intelligence en is zeer sterk in het visualiseren van data en trends. Helaas is dit slechts terugkijken naar het verleden. Jedox biedt geavanceerde mogelijkheden voor top-down planning en forecasting of organisatie-brede bottom-up planning. Jedox maakt begroten, plannen en forecasten meer effectief en minder vatbaar voor fouten door naadloze integratie. Met Jedox zijn we in staat uw gegevens in Qlik naadloos te combineren met planning, budget en prognose processen.

U heeft al Qlik voor BI en data-analyse? Of zoekt u naar mogelijkheden om bevindingen vanuit Qlik direct om te zetten in acties? Jedox is dan een natuurlijke aanvulling waarmee u het beste van 2 werelden kunt combineren. Neem vrijblijvend contact op met Celcus voor meer informatie of een demonstratie van Qlik en Jedox.