Jedox - Enterprise Performance Management & Business Intelligence software.
Enterprise Performance Management & BI software.
EPM software
Phone  +31-346769047

Jedox CPM en Qlik BI


Business Intelligence en Enterprise Planning in één oplossing!


Integratie Qlik en Jedox

Combineer de beste tools van Business Intelligence en Enterprise Performance Management.
Eén geïntegreerde naadloze oplossing voor analyse, planning en forecasting.Qlik in een notendop
Qlik Software maakt terugkijken naar historische gegevens uit al uw bestaande operationele systemen eenvoudig en overzichtelijk. Qlik is één van de beste BI-tools waarmee u snel en intuitief een analyse kunt maken van gegevens en trends. Interactieve dashboards en rapporten visualiseren patronen en gedrag op een intuïtieve manier. Op basis van afwijkingen en trends kunt u vervolgens een drill-down doen om te komen tot de oorzaak, dit geeft duidelijk inzicht.

Qlik dashboardQlik is intuïtief, overzichtlijk en gebruiksvriendelijk.
Een goede basis met Qlik
U krijgt met Qlik View of Qlik Sense inzicht in prestaties van diverse bedrijfsonderdelen en processen. Deze inzichten zorgen ervoor dat beslissingen en gebeurtenissen meetbaar worden. Hiermee genereert uw organisatie kennis en bent u in staat om hiermee verstandige beslissingen te nemen. Dit noemen wij Business Intelligence (vaak afgekort tot BI) en is hét fundament waarop u verder kunt bouwen voor de toekomst.

Informatie omzetten in actie: effectief sturen
Kennis vergaard met behulp BI-tools is alleen waardevol als dit leidt tot het verbeteren van beslisprocessen en prestaties. Nadat u een solide basis heeft gelegd met behulp van Business Intelligence is een volgende stap om acties uit te zetten voor verbetering. Op basis historische informatie wilt u processen verbeteren en uw organisatie (bij)sturen. Met behulp van Performance Management tools kijkt u vooruit. Hierbij is het belangrijk eenvoudig verwachtingen met elkaar te delen: plannen maken, begrotingen per kosteplaats op te stellen en continue te verbeteren met behulp van halfjaarlijkse of kwartaal-prognoses.

Jedox voor planning en Qlik voor Analyse en RapportageEén oplossing voor BI en Enterprise Planning.
Naadloze integratie van Jedox met Qlik
Qlik is een complete Business Intelligence oplossing voor het inzichtelijk maken van data en het uitvoeren diepgaande analyses. Jedox is hét beste platform enterprise planning en forecasting. Jedox en Qlik zijn technology partners en maken naadloos samenwerken in één oplossing mogelijk. Op die manier kan iedereen binnen uw organisatie de kracht van Jedox en Qlik combineren. U heeft de vrijheid en het gemak om inzichten in Qlik direct om te zetten in actie met bijvoorbeeld een buget, begroting of prognose.

Enterprise planning met Jedox in Qlik.
De invoermogelijkheden van Jedox staan direct naast uw Qlik grafieken. Ingevoerde gegevens worden direct in real-time berekend door Jedox en vervolgens automatisch ingevoerd in Qlik. U krijgt dus direct realisaties en planning in één overzicht. Hierdoor kunt u snel de juiste beslissingen nemen en zonder dat u de vetrouwde Qlik of Jedox omgeving hoeft te verlaten.

Benieuwd naar Jedox en Qlik? Maak een afspraak!
  (0346) 76 90 47

Eén naadloze oplossing met Qlik & Jedox?
Qlik is de marktleider in Business Intelligence en is zeer sterk in het visualiseren van data en trends. Helaas is dit slechts terugkijken naar het verleden. Jedox biedt geavanceerde mogelijkheden voor top-down planning en forecasting of organisatie-brede bottom-up planning. Jedox maakt begroten, plannen en forecasten meer effectief en minder vatbaar voor fouten door naadloze integratie. Met Jedox zijn we in staat uw gegevens in Qlik naadloos te combineren met planning, budget en prognose processen.

U heeft al Qlik voor BI en data-analyse? Of zoekt u naar mogelijkheden om bevindingen vanuit Qlik direct om te zetten in acties? Jedox is dan een natuurlijke aanvulling waarmee u het beste van 2 werelden kunt combineren. Neem vrijblijvend contact op met Celcus voor meer informatie of een demonstratie van Qlik en Jedox.